عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

واکنش پنتاگون به اوضاع افغانستان

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در کنفرانس خبری امروز خود در پاسخ به سوال خبرنگار افغانستانی درباره اوضاع کنونی این کشور گفت که برای دردی که با آن مواجه هستید واقعا متاسفیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 17
کد خبر: ۹۹۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر «جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا عصر سه‌شنبه گفت که هر روز چند بار ارتباطاتی میان طالبان و نیروهای آمریکایی در فرودگاه کابل وجود دارد.

وی که در کنفرانس خبری پنتاگون صحبت می‌کرد گفت که حداکثر ظرفیت انتقال افراد از فرودگاه بین‌المللی «حامد کرزی» کابل، 5 هزار تا 9 هزار نفر در روز تا 31 اوت (9 شهریور) می‌باشد.

کربی در پاسخ به سوال یک خبرنگار افغانستانی درباره اوضاع کنونی این کشور گفت: «برای درد شما واقعا متاسفم».

ژنرال تیلور، از فرماندهان ارشد پنتاگون نیز در این کنفرانس خبری گفت که هیچ اقدام خصمانه‌ای یا تهدیدی از سوی طالبان در فرودگاه کابل مشاهده نشده است و این فرودگاه همچنان امن است.

بر اساس گفته این مقام نظامی آمریکا تا صبح امروز 3 هزار و پانصد نظامی آمریکایی در فرودگاه کابل مستقر شده‌اند.

وی گفت که این فرودگاه در حال حاضر برای پروازهای نظامی باز بوده و حرکت پروازهای مسافری در این فرودگاه محدود است.

«ینس استولتنبرگ» دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی نیز عصر سه‌شنبه گفت که فروپاشی افغانستان سریع و غیرمنتظره بوده است.

وی که در کنفرانس خبری درباره اوضاع افغانستان صحبت می‌کرد، گفت: «پایان حضور نظامی ما در افغانستان ساده نبود اما در برابر انتخاب‌های سختی قرار داشتیم».

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد. این در حالی است که طی هفته‌های اخیر طالبان موفق به پیشروی در افغانستان و تصرف شهرهای مهم این کشور شد. گروه طالبان روز یکشنبه وارد کابل شد و دولت اشرف غنی در افغانستان سقوط کرد.

«ضمیر کابلوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور افغانستان نیز آمریکا را مقصر تحولات اخیر افغانستان دانست و گفت سقوط دولت کابل به دست طالبان تصویری غم‌انگیز از پیامدهای حضور آمریکا در افغانستان است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده